0euro

Gratis producten, kortingscodes en wedstrijden

Gratis tickets autosalon 2013

We krijgen regelmatig de vraag of we nog geen acties hebben gevonden om gratis tickets voor het autosalon 2013 in Brussel te bekomen.

Daarom zijn we opzoek gegaan of er al ergens gratis tickets voor het autosalon 2013 aan te vragen zijn:

– In de Autogids die verschijnt op 27/12/2012 zal je naar jaarlijkse traditie een gratis ticket terugvinden voor de nocturne van maandag 14 januari 2013.

– Je kan ook eens langsgaan bij je garage. Als je aangeeft dat je interese hebt om een nieuwe wagen te kopen is de kans groot dat je een gratis ticket zal krijgen zodat je alle modellen eens rustig kan vergelijken.

– Hou www.0euro.be/wedstrijden in de gaten. Naarmate het autosalon dichterbij komt zijn er steeds verschillende wedstrijden waarbij je tickets kan winnen voor het autosalon

Mocht je de komende dagen/weken acties ontdekken mag je deze steeds hieronder in de reacties plaatsen zodat we met zijn allen gratis naar het autosalon 2013 kunnen gaan.

Tags: , ,

One Response so far.

  1. Tom schreef:

    VW organiseert een wedstrijd om gratis tickets te winnen voor het autosalon op http://www.vwmagazine.be/nl/contests/concours-du-lancement/ . Het juiste antwoord is B

Plaats een reactie